In deze handleiding kom je alles te weten over het gebruik van onze mobiele app.

1. Inloggen doe je door jouw MyRoute-app accountgegevens in te voeren in het inlogscherm.

2. Vanuit het hoofdmenu navigeer je naar de verschillende onderdelen in MyRoute-app Mobile.

1. Druk op start om een bestaande route te tracken, of een nieuwe track te maken.
    2. Onder activiteiten kan je zien wat andere gebruikers aan het doen zijn op MyRoute-app en leuke routes overnemen.
    3. Bij favorieten kan je bestaande locaties beheren en nieuwe locaties toevoegen. Zo kan je later in de route-editor gemakkelijk gedenkwaardige plekken in jouw route slepen. Ook is het mogelijk om vanuit de app naar een favoriete locatie te navigeren.
    4. Als je GOLD gebruiker bent dan zie je als laatste in de lijst een indicator die aangeeft dat je gold gebruiker bent.