In deze handleiding kom je alles te weten over het gebruik van onze mobiele app.

1. Inloggen doe je door jouw MyRoute-app accountgegevens in te voeren in het inlogscherm en door vervolgens op "Log in" te klikken.

Vanuit het hoofdmenu navigeer je naar de verschillende onderdelen in MyRoute-app Mobile.

1. Klik hier om uw beweging te tracken.

2. Maak een nieuwe route. (U wordt doorgestuurd naar de website).

3. Ontdek een bibliotheek van gereden routes! (U wordt doorgestuurd naar de website).

4. Bekijk recent gemaakte routes of tracklogs van mede gebruikers. (U wordt doorgestuurd naar de website).

5. Bekijk uw eigen routes. (U wordt doorgestuurd naar de website).

6. Zoek naar hotels in de buurt.

7. Ga naar de ondersteuningspagina van MyRoute-app.

8. Pas uw instellingen aan.

9. Bekijk uw nog te synchroniseren activiteiten.