In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je via de App de gereden tracks van andere gebruikers kan bekijken. Er wordt ook uitgelegd hoe je deze tracks kan filteren op bijvoorbeeld vrienden of wandelingen, en hoe je een leuke track kan overnemen en toevoegen aan jouw eigen routes. Zodat je deze later zelf kan tracken of bewerken via MyRoute-app WEB.

1. Druk op activiteiten, het activiteitenscherm wordt nu opgehaald.

2. De werkbalk bevat drie knoppen. De linkerknop stuurt je terug naar het hoofdmenu. De knop rechts stelt je in staat om te filteren op alle gebruikers, vrienden, of routes in de buurt. De knop links van deze privacy filter knop is de track filter knop. Deze knop stelt je in staat om te filteren op gereden, gefietste en gewandelde routes.
  3. Stel de filters in op “rijden” en “iedereen”.

4. Het activiteitenscherm laad opnieuw de routes in. Slechts de routes die voldoen aan de door jou ingestelde filters worden nu getoond.

5. Veeg omhoog en omlaag in het scherm. Dit is de manier waarop je door de activiteiten navigeert. De nieuwste activiteiten staan altijd bovenaan, en hoe verder je naar beneden veegt, hoe ouder de activiteiten die je tegenkomt.

6. Open een activiteit door erop te drukken. Je krijgt de route van de betreffende activiteit nu te zien op de kaart.

7. Druk in de kaart op het statistiekenicoon om de statistieken van de bij die route horende track te zien.

8. Sluit het statistiekenscherm door op de “terug” knop te drukken.
  9. Voeg de route toe aan jouw eigen routes door op “gebruik deze route” te drukken.

10. Vul een passende naam in voor de route in de popup, of gebruik de naam die de maker hem heeft gegeven.

11. Druk op OK. Er verschijnt een melding die je er van op de hoogte stelt dat de route is toegevoegd aan jouw routes. Druk wederom op OK.
  12. De route wordt nu automatisch geopend in de trackviewer. Vanuit hier kan je de route toevoegen aan je favorieten, een track maken, of over de route navigeren met een app.

13. Druk op terug. Je keert terug naar het routeoverzicht van het startmenu. Druk wederom op terug.
  14. Je bevind je weer in het hoofdmenu. Dit concludeert de navigatiehandleiding voor de activiteiten.