Deze handleiding beschrijft welke instellingen er vanuit het instellingenmenu gewijzigd kunnen worden.
  1. Open het instellingenscherm door op de instellingenknop te drukken links van de wachtrijknop. Het instellingenscherm wordt nu geladen.

     

  2. Onder “Distance unit” kan je kiezen of afstanden worden weergegeven in kilometers of mijl.

     

  3. Onder “Start interval” kan je de de tijdsduur van de timer wijzigen die start op het moment dat je een track start. De bedoeling van deze timer is dat je de app rustig kan wegstoppen, en kan beginnen met het volgen van je route. 


  4. Onder “Share completed tracks” kan je jouw standaard privacyinstelling wijzigen. Je kan hier instellen of door jou afgeronde tracks gedeeld worden met iedereen, met enkel jouw vrienden, of met niemand. 


  5. Door op “Log out” te drukken log je uit en keer je terug naar het login scherm. Dit is handig wanneer iemand anders wil inloggen met zijn of haar MyRoute-app account op jouw device. 


  6. Onder “Versie” zie je het versienummer van de app. 


  7. Druk wanneer je klaar bent met het wijzigen van je instellingen op de terugknop om terug te keren naar het hoofdmenu. 


  8. Hiermee is de handleiding voor het wijzigen van de instellingen tot een einde gekomen.