Deze handleiding beschrijft welke instellingen er vanuit het instellingenmenu gewijzigd kunnen worden.

1. Open de instellingen door op het icoontje te klikken.

Klik op een instelling om deze te wijzigen.

1. Stel de afstandseenheid in. Dit kan in kilometers of miles.

2. Geef aan hoe lang na het klikken op "Start tracken" er ook daadwerkelijk moet worden gestart met opnemen. Door dit in te stellen op bijvoorbeeld 10 seconden, heeft u 10 seconden om uw mobiel weg te stoppen en rustig weg te rijden.

3. Geef aan wat voor privacyinstelling moet gelden voor de voltooide tracklogs.

4. Als u dit aanzet wordt u direct doorgestuurd naar de tracklog als u hem heeft voltooid.