Welkom bij de Ride & Enjoy pagina van MyRoute-app!

Hier kunt u video’s vinden die gedeelt zijn door gebruikers van MyRoute-app.
Natuurlijk kunt u zelf ook een video delen op deze pagina!

Dat werkt als volgt:

U klikt op ‘Ride & Enjoy’ bovenin de balk. Vervolgens ziet u het volgende scherm, met links bovenin de knop ‘Video inzenden’.

1. ‘Video inzenden’

2. ‘Sorteren op’

Wanneer u klikt op ‘Video inzenden’ komt het volgende scherm naar voren.

Het is allemaal vrij vanzelfsprekend maar hier toch even een korte toelichting.

1. Zet hier de naam van de eigenaar van de videoclip (uw eigennaam dus).

2. Geef de videoclip een passende naam en plaats deze naam hier.

3. Geef een korte, maar pakkende, beschrijving van uw videoclip.

4. Wat was het land van de opname van de videoclip?

5. Kies hier uit uw eigen routes de route die u gereden heeft tijdens de videoclip.

6. Bevestig hier dat u de maker bent van zowel de videoclip als de GPS-Route.

7. Ga hier akkoord met de algemene voorwaarden.

8. Hier staan alle ondersteunde bestandsformaten.
    Let op: Het bestandsformaat mag maximaal 1GB groot zijn.
    Klik op de groene ‘+ Bestand kiezen’ knop om het desbetreffende bestand (de videoclip) aan te klikken en te uploaden.