Registreren in MyRoute-app is een eenvoudige procedure die je ook vanuit de app moeiteloos kan doorlopen.

1. Het registratiescherm opent zich. Vul de velden met jouw persoonlijke gegevens en druk vervolgens op “Get started”. Let op: om te registreren moet je akkoord gaan met de gebruikersvoorwaarden.

Je ontvangt een e-mail van ons ter bevestiging van jouw registratie. Je kan nu inloggen en gebruik maken van MyRoute-app. Let op: je kan ook op de website inloggen met het account dat je zojuist hebt aangemaakt.