Voordat je aan de slag kan met MyRoute-app op jouw Android smartphone zal je eerst onze mobiele app moeten downloaden. Deze handleiding legt helder uit welke stappen daar voor nodig zijn.

1. Open de Google Play store vanuit jouw apps. Let op: de manier waarop apps worden getoond verschilt per telefoon, de bijgevoegde schermafbeelding is van een Samsung Galaxy S4 met het "Lollipop" besturingssysteem .

2. Zoek op MyRouteapp in de zoekbalk. Na het zoeken verschijnen de resultaten. Selecteer uit de lijst MyRoute-app, herkenbaar aan het MyRoute-app logo.

3. De downloadpagina van MyRoute-app wordt geladen. Druk op “Installeren” om het downloaden te starten.

4. Klik op “Accepteren” wanneer het bevestigingsscherm wordt getoond en je akkoord gaat met de toegangsmogelijkheden op jouw telefoon die MyRoute-app nodig heeft om goed te functioneren.

5. De laatste versie van MyRoute-app wordt op jouw telefoon geinstalleerd.

6. Na de installatie kan je MyRoute-app starten vanuit de pagina in Google Play, of als sneltoets in jouw appbibliotheek.