Op de ondersteuningspagina kunnen Basic members forum berichten zien, op berichten reageren reageren en zelf forum berichten posten.

Er is ook een FAQ (meest gestelde vragen lijst) beschikbaar en er staan handleidingen op de ondersteuningspagina.

Gold members kunnen dat natuurlijk ook, maar Gold members kunnen ook een support ticket aanmaken, antwoord van het supportteam volgt binnen 2 werkdagen.

Je komt op de 'Ondersteuningspagina' door op 'Ondersteuning' in het menu te klikken:

1. Startpagina

Uw startpagina vormt een opsomming van alle mogelijkheden die Ondersteuning u te bieden heeft. U kunt vanaf uw startpagina terecht bij onze oplossingen, forum, en ondersteuningstickets.

2. Oplossingen

Wanneer u op het tablad 'Oplossingen' klikt komt u terecht op onze handleidingen pagina. Op het moment wanneer u vragen heeft over de werking van MyRoute-app in zijn geheel kunt u hier als eerste medium terecht voor antwoorden. Onze handleidingen zijn op een overzichtelijke manier ingedeeld. Echter kunt u altijd gebruik maken van de 'searchbar' boven aan de oplossingen pagina. Hier kunt u op basis van speciefieke zoektermen op zoek gaan naar een voor u geschikte handleiding.

3. Forums

Het tablad 'Forums' geeft u toegang tot ons MyRoute-app forum. Hier kunnen gebruikers en developers gezamelijk terecht over onderwerpen gerelateerd aan MyRoute-app. Het onderste gedeelte van de pagina laat zien welke forum posts er recentelijk op het forum zijn toegevoegd.
Ons forum wordt dagelijks gemodereerd door onze admins om misbruik en ongewenste posts tegen te gaan.

3.1 Nieuw onderwerp beginnen

Wanneer u zelf een onderwerp wilt beginnen op het forum dan moet u klikken op 'Nieuw onderwerp beginnen'. Op deze nieuwe pagina kunt u zelf uw nieuwe forum post creëren. Deze post wordt vervolgens aan het door u aangegeven forum gedeelte toegevoegd.

4. Tickets (Gold)

Wanneer u over een Gold Membership beschikt heeft u toegang tot ons ticket ondersteuningssysteem. Wanneer u een specifieke vraag heeft over iets gerelateerd aan MyRoute-app, en door middel van onze handleidingen en fora geen geschikt antwoord kunt vinden, dan kunt u terecht bij onze ticket support medewerkers.

4.1

Door te klikken op 'Nieuw ondersteuningsticket' kunt u een nieuw ticket aanmaken. Zorg ervoor dat u in uw ticket zo specfiek mogelijk uw probleem omschrijft om een zo efficient mogelijk antwoord te kunnen ontvangen van één van onze medewerkers. Verder versnelt u het wachtproces (max 48uur) ook vele malen wanneer u gerelateerde informatie geeft zoals uw huidige browser, software versie etc.