Bij MyRoute-app bieden we verschillende middelen om vragen en problemen op te lossen. Iedereen kan berichten plaatsen en lezen op het forum (zie hiervoor handleiding 'Forum'), handleidingen raadplegen en kijken bij de lijst met meest gestelde vragen (FAQ). Is het antwoord hier niet te vinden, dan kunnen MyRoute-app Gold gebruikers een ondersteuningsticket aanmaken voor een persoonlijk antwoord. Het supportteam antwoord binnen twee werkdagen. 

Hieronder worden de verschillende aspecten toegelicht. 


Op de ondersteuningspagina zie je de MyRoute-app Kennisbank waarin verschillende handleidingen per categorie zichtbaar zijn. Hieronder valt ook een lijst met meest gestelde vragen (FAQ). 

Daarnaast is dit de plek waar MyRoute-app Gold gebruikers een ondersteuningsticket kunnen aanmaken en de status van hun ticket kunnen controleren. 1. Kennisbank - Hier vindt je een opsomming van de verschillende categorieën handleidingen die wij speciaal gemaakt hebben om u te helpen bij het leren kennen van MyRoute-app. Hier worden ook veel voorkomende vragen behandeld. 

2. Zoekbalk - Hier kan je zoeken naar een onderwerp waarover u een vraag heeft. Het kan geen kwaad om verschillende zoektermen te gebruiken en een aantal dingen snel door te kijken om uw antwoord te vinden. 


MyRoute-app Gold gebruikers hebben toegang tot ons ticket ondersteuningssysteem. Kan je het antwoord op een specifieke vraag gerelateerd aan MyRoute-app niet vinden in de handleidingen of op het forum, dan kunt u terecht bij onze ticket support medewerkers. 


3. Nieuw ondersteuningsticket - Heb je een persoonlijk probleem waarvan het antwoord niet te vinden is in de Kennisbank, dan kan je als Gold gebruiker een ticket aanmaken wat binnen twee dagen door het supportteam beantwoord zal worden. Zorg in dit bericht voor:

  • Een duidelijke probleemomschrijving. Denk hierbij aan: met welk product, wat gaat er mis, wat wilt u bereiken.
  • Zo veel mogelijk relevante gerelateerde informatie zoals uw huidige internetbrowser, software versies, 
  • Een screenshot waarin het probleem zichtbaar is helpt de supportmedewerkers aanzienlijk!

4. Ticketstatus - Hier kun je de status van je openstaande ticket(s) bekijken.