1. In de routebewerker klik je op de knop "Exporteren".

2. Klik vervolgens op "OS X" om te download en pak het gedownloade bestand "connector.mkpg.zip" uit.

3. Open het uitgepakte "connector.mpkg" bestand om de installatie uit te voeren.
  4. (optioneel) Mogelijk krijg je de volgende foutmelding: "het openen van ‘connector. mpkg’ is geblokkeerd omdat het programma niet van een ontwikkelaar afkomstig is waarvan de identiteit bekend is". Om dit op te lossen:
    1. Druk de toetsencombinatie "command"+"spatie" in om de Spotlight zoekbalk te openen.
    2. Zoek vervolgens naar "System preferences" en druk op "enter". Het systeemvoorkeuren scherm start nu.
    3. Selecteer "Beveiliging en Privacy" en zorg dat de tab "Algemeen" actief is.
    4. Klik op het hangslot om de instellingen aan te mogen passen.

5. Maak de keuze "Elke willekeurige bron"

6. Probeer de installatie van de Connector opnieuw. De gewijzigde instelling kun je na installatie van de Connector altijd weer terugzetten.

5. Je kunt vanaf nu op "Open route" klikken om de Connector te openen en de route in te laden.