1. Vooraf:

Bij 'Mijn account' kunt u een verscheidenheid aan persoonlijke gegevens aanpassen zoals uw: Schermnaam, e-mailadres, wachtwoord en locatie. Verder kunt nog aanpassen in welke eenheden MyRoute-app afstanden weergeeft en van welke taal u gebruikt wilt maken. U bereikt de 'Mijn account' pagina door:
1. Rechts boven in uw scherm op uw naam te klikken

2. Te klikken op 'Mijn account'

2. Het wijzigen van uw gegevens

Op de 'Mijn account' pagina kunt u uw gegevens indien nodig wijzigen. De pagina is als volgt opgedeeld:

2.1 Schermnaam

Hier kunt u uw schermnaam aanpassen. Deze wordt weergegeven als uw username op MyRoute-app

2.2 E-mailadres

Hier kunt u uw e-mailadres aanpassen. Dit adres is aan uw MyRoute-app account gekoppeld, waardoor u meldingen die gerelateerd zijn aan MyRoute-app (zoals notificaties) op het gegeven e-maildres zal ontvangen.

2.3 Wachtwoord

Hier kunt u uw wachtwoord aanpassen. Dit wachtwoord is nodig voor het inloggen op MyRoute-app. Voor een wijziging van uw wachtwoord is eenmaal uw oude wachtwoord nodig.

2.4 Notificaties

Door 'E-mailnotificaties' aan te vinken, ontvangt u meldingen van MyRoute-app op uw e-mailadres (zoals newsletters).

2.5 Locatie

Hier kunt u uw locatie aanpassen. Dit is de standaard locatie van uw account bij MyRoute-app

2.6 Taal

Hier kunt u (door op het dropdown menu te klikken) kiezen uit de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits

2.7 Eenheid

Hier kunt u kiezen uit een weergave van eenheden in Miles of Metrisch (km). Deze instelling verandert de weergave van alle eenheden die gebruikt worden in MyRoute-app

2.8 Status

Hier wordt de status van uw account weergegeven (Basic of Gold). Bij 'status' kunt u ook eventueel uw Gold membership upgraden van 1 jaar naar Gold lifetime. Verder kunt u hier ook kortingscodes verzilveren m.b.t de aanschaf van een Gold membership.

2.9 Wijzigingen opslaan

Hier kunt u de door u gemaakte wijzigingen opslaan.