Wanneer u Gold Member bent bij MyRoute-app kunt u gebruik maken van onze handige connector tool. De connector tool stelt u op een gemakkelijke manier in staat om zorgeloos uw route te exporteren naar uw navigatiesysteem. De volgende stappen zijn benodigd voor het exporteren van uw route naar uw navigatiesysteem:

1. Open uw route

2. Klik rechtsboven op 'Exporteren'

3. Het volgende scherm zal nu verschijnen

4. Instaleer de connector door op 'Windows' te klikken (indien u de connector al heeft geïnstaleerd kunt u deze stap overslaan)

5. Na het instaleren van de connector tool kunt u wederom uw route openen en rechtsboven op 'Exporteren' klikken

6. Klik dit maal in het exporteer scherm op 'Open route'

7. Uw browser ontvangt nu een pop-up (protocol request). Klik op 'launch application' (of 'open applicatie')

8. De connector tool zal nu worden geopend. Dit kan enkele seconden tijd in beslag nemen.

9. Verbind uw navigatitiesysteem met de USB-ingang van uw computer. Sommige navigatiesystemen beschikken over een 'Import routes' functionaliteit. Zorg dat u deze tijdens het exporteren van uw route vanaf uw computer aan hebt staan.

10. Inmiddels is uw connector tool zichtbaar:

11. Selecteer het juiste route type for uw navigatie type in het dropdown menu onder 'Select your device:'

12. Klik vervolgens op 'Export to device' om het exporteren te starten

13. Conctroleer of uw navigatiesysteem de door u gekozen route heeft ontvangen