Wanneer u Gold Member bent bij MyRoute-app kunt u gebruik maken van onze handige connector tool. De connector tool stelt u op een gemakkelijke manier in staat om zorgeloos uw route te exporteren naar uw navigatiesysteem. Voordat u begint met het exporteren van uw routes raden wij u sterk aan om de meest recente MyRoute-app connector software versie te installeren.

Heeft u de connector tool nog niet geïnstalleerd op uw Mac OS X systeem ? Dan kunt u onze "Handleiding connector installeren Mac OS X"  lezen om op een correcte manier de software te installeren:

http://ondersteuning.myrouteapp.com/solution/articles/12000008814-12-handleiding-connector-installeren-mac-os-x

Voor het exporteren van routes naar uw navigatiesysteem kunt u het volgende stappenplan aanhouden:

1. Open uw route

2. Klik rechtsboven op 'Exporteren'

3. Het volgende scherm zal nu verschijnen

4. Klik in het exporteer scherm op 'Open route'

5. Uw browser ontvangt nu een pop-up (protocol request), accepteer deze om de connector te openen.

6. Koppel uw navigatiesysteem aan uw computer

7. Inmiddels is uw connector tool zichtbaar:

8. Selecteer het juiste route type for uw navigatie type in het dropdown menu onder 'Select your device:'

9.Nadat u uw route type heeft ingesteld kunt u op 'Route exporteren' klikken. Binnen een korte tijd is uw route beschikbaar op uw navigatiesysteem.