Evenementen bieden gebruikers van MyRoute-app de mogelijkheid om route evenementen in te plannen en hiervoor deelnemers uit te nodigen. Bent u een routerijder die graag andere route liefhebbers bij elkaar brengt om spectaculaire routes met elkaar te rijden? Dan is Evenementen wellicht de functionaliteit voor u.

1. Een nieuw evenement aanmaken

Aan de linkerzijde van uw scherm vindt u het tabblad 'Evenementen'. Door dit tabblad te selecteren verschijnt er een overzicht van uw (mogelijke) huidige evenementen, en de mogelijkheid om een eigen evenement aan te maken. Klik op 'Evenement aanmaken' om uw eigen evenement te creëren:

1. Start het proces om een nieuw evenement aan te maken.

2. Vul de naam van het evenement in.

3. Stel de privacy van het evenement in.

4. Maak het evenement aan.

U wordt dan automatisch doorgestuurd naar het aangemaakte evenement.

1. Berichten

In deze sectie kunnen deelnemers van het evenement een bericht plaatsen. Deze berichten zijn leesbaar voor deelnemers binnen het evenement

2. Tijdlijn

Op de Tijdlijn van het evenement kunnen deelnemers van het evenement hun eigen tracklogs toevoegen met de knop bovenaan de lijst, leuk om de tracks inclusief foto's en tekst met elkaar te vergelijken en ervaringen te delen!

3. Routes

Hier kunnen deelnemers in een gezamenlijke evenementenfolder routes uploaden. Voor meer informatie over het uploaden van routes, raadpleeg de spelregels.

4. Informatie en deelnemers

In dit onderdeel staan de deelnemers van uw evenement genoteerd. Indien u deelnemers wenst toe te voegen aan het evenement dient u 'Uitnodigen' te selecteren. U kunt vervolgens het naam of emailadres van het gewenste nieuwe lid invullen.

5. Spelregels

Spelregels kunnen beschouwt worden als een bundel van de verschillende aantal regels die binnen een evenement gelden. In Spelregels staat weergegeven welke rechte en restricties worden verleend aan de deelnemers.

6. Delen
Hiermee kunt u uw evenement delen via: Twitter, Facebook, Mail of URL

7. Evenement bewerken

Als beheerder van een evenement heeft u toegang tot het bewerken van evenementeigenschappen. Zo kunt u onder andere: de evenement afbeelding aanpassen, de evenement omschrijving aanpassen en uw evenement schakelen tussen een open en een gesloten evenement. Hier kunt u ook aangeven wanneer het evenement begint, wanneer het eindigt en waar het plaats vindt.

8. Verlaten

Door 'Verlaten' te selecteren zal u het evenement verlaten. Als organisator van een evenement dient u echter eerst het leiderschap van het evenement aan een ander lid over te dragen.

9. Beheerders beheren

Hier kunt u beheerders van de verwijderen van hun rol als beheerder. Dit kunnen alleen andere beheerders doen.

10. Uitnodigen

Hier kunt u andere gebruikers uitnodigen om deel te nemen aan het evenement.