MyRoute-app stelt u in staat om routes/tracklogs met andere te delen. Hier zijn binnen MyRoute-app meerdere mogelijkheden voor.

Manier 1: Routes en tracklogs delen via uw profiel

U kunt zowel uw tracklogs als uw routes delen via uw profiel:

1. Ga naar uw profiel

2. Selecteer Tracklogs of Routes

1. Klik op dit icoontje bij de route of tracklog naar keuze. Er opent zich een nieuw venster

1. Delen

1 Delen op twitter

2 Delen op facebook

3 Route mailen

4 Via een link delen

5 Code genereren om route op je eigen website te tonen. (Zie afbeelding hieronder)

1 Klein formaat selecteren

2 Gemiddeld formaat selecteren

3 Groot formaat selecteren

4 Klik hier en kopieer de getoonde code naar uw eigen website

Manier 2: Routes delen binnen uw route zelf

Wanneer u uw route heeft openstaan dan kunt u ook hier kiezen om deze direct te delen met uw vrienden:

1. Klik op het "Delen" icoontje

2. Door de route of tracklog met MyRoute-app te delen publiceer je jouw route of tracklog waardoor deze in het activiteiten overzicht verschijnt.

3. Deze opties zijn hetzelfde als de eerder uitgelegde opties.