MyRoute-app stelt u in staat om routes/tracks met andere te delen. Hier zijn binnen MyRoute-app meerdere mogelijkheden voor.

Manier 1: Routes en tracks delen via uw profiel

U kunt zowel uw tracks als uw routes delen via uw profiel:

1. Ga naar uw profiel

2. Selecteer Tracks of Routes

3. Aan de rechter kant van uw lijst van routes/tracks zijn 3 icoontjes weergegeven. Selecteer het 'Share' icoon

*Voorbeeld van het Share icoon*

Manier 2: Routes delen binnen uw route zelf

Wanneer u uw route heeft openstaan dan kunt u ook hier kiezen om deze direct te delen met uw vrienden:

1. Open uw route

2. Selecteer rechtsboven in uw scherm de 'Share' button

*Voorbeeld van het Share icoon*

U kunt vervolgens via deze opties uw route delen via Twitter, Facebook en Email. Verder bent u in staat om een directe link naar uw route te creëren doormiddel van het selecteren van de URL optie. Let op dat bij deze optie uw route wel openbaar dient te staan.

Tot slot is er binnen share nog een 'Embedding' functie. Hiermee kunt u uw route/track insluiten binnen de codering van een website. Het selecteren van Embedding opent het volgende venster:

1. Selecteer boven aan dit venster in welk formaat u uw embedding wenst

2. Klik op 'Code verkrijgen' om uw code beschikbaar te maken

3. U kunt vervolgens uw code toevoegen aan een andere site naar uw keuze