MyRoute-app Gold 30 dagen lang gratis!

Gratis en voor niks 30 dagen lang genieten van alle zorgvuldig ontwikkelde Gold opties. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat je na 30 dagen uitproberen niets anders meer wilt. Met de gratis basic versie kun je op PC en tablet al routes en poi’s vinden, maken, online archiveren in mapjes, delen, converteren en opslaan. En wat dacht je van vrienden zoeken, groepen en evenementen aanmaken en nog veel meer! Met de gratis app voor iOS en Android kun je onder andere je route opnemen (tracken), er foto’s en tekst aan toevoegen en deze teruggezien in je eigen profiel en het activiteitenoverzicht van MyRoute-app Web!

MyRoute-app Gold is niet voor niets de meest geavanceerde routeplanner van het Web!

Met de Gold versie (nu 30 dagen gratis Trial), krijg je toegang tot megaveel extra opties, een opsomming:

• Toegang tot de MyRoute-app Connector: via usb je routes exporteren naar de meest gangbare navigatiesystemen.
  • Routes opslaan in TomTom MyDrive (beta): zónder usb verbinding routes exporteren naar de nieuwe TomToms, dus ook via tablets en iPads zonder usb uitgang.
  • Multimapping: routes maken in Google Maps, de originele TomTom kaart, de originele Here (Garmin) kaart en de verschillende routecalculaties met elkaar vergelijken. Eindelijk een goed werkende workaround om je route exact hetzelfde in een Garmin en TomTom te krijgen.
  • Toegang tot Toolkit functies zoals: routepunten automatisch uitbreiden of verminderen. Routes omdraaien en optimaliseren. Specifieke TomTom opties nu ook beschikbaar voor Garmin rijders zoals kronkelroute, routes met het meeste hoogteverschil, vermijden van onverharde wegen, tolwegen, snelwegen, enz. Met de Here kaart kun je bijvoorbeeld seizoenafsluitingen (bergpassen!) vermijden in je route.
  • Persoonlijke support: als Gold gebruiker kun je een support ticket aanmaken en krijg je binnen 24 uur een antwoord.
  • Gold app functies: routes in de buurt vinden via de app en navigeren via de externe navigatie app Sygic.
  • En dit is nog maar een opsomming, er is nog veel meer te ontdekken en er komen steeds nieuwe opties bij! Zie de handleidingen onder het menu ‘Support’, communiceer met gebruikers op het actieve forum en als je het even niet meer weet, maak dan als Gold gebruiker een support ticket aan.

Hoe meld ik me aan voor 30 dagen gratis MyRoute-app Gold?

• Als NIEUWE-gebruiker ga je via je PC naar de website van MyRoute-app www.myrouteapp.com, je klikt op de button ‘Registeren’ en klikt vervolgens links op de blauwe button ‘Probeer 30 dagen gratis’.
  • Als BESTAANDE-gebruiker log je via je PC eerst in met gebruikersnaam en wachtwoord, dan klik je boven in het menu op het oranje ‘Upgrade’ en je klikt vervolgens boven op de blauwe button met de tekst ‘Start proefperiode voor 30 dagen’.

1. Selecteer 'Upgrade' bovenaan uw MyRoute-app pagina

2. Selecteer vervolgens de optie om uw 30 daagse licentie te activeren bovenaan de huidige upgrade pagina

3. Er zal vervolgens een nieuwe balk boven uw pagina verschijnen met het bericht dat uw licentietijd is ingegaan.

U kunt via de 'Upgrade en blijf Goldmember' knop uw licentie omschakelen naar een vaste Gold licentie.

Tijdens uw licentie beschikt u over dezelfde routebewerkingsmogelijkheden als overige Gold members.

Wij hopen dat u tevreden zal zijn met uw gratis 30 daagse licentie, en horen graag of wij eventueel zaken voor u kunnen verbeteren!