Open een bestaande route via uw profiel of creëer een nieuwe route

1. Klik op "Routes" om te beginnen.

2. Klik op "Toevoegen" om de toe te voegen route te gaan zoeken.

Er zal vervolgens een lijst verschijnen van de routes die binnen uw profiel staan. U kunt dus alleen routes vergelijken wanneer deze op uw profiel staan.

1. Selecteer een route die u wilt vergelijken met uw huidige route

De tweede route zal nu zichtbaar worden op uw eerste route. Let op: u kunt meer dan 2 routes tegelijkertijd weergeven indien u dit wenst!

1. De toegevoegde route in het rood.

2. U kunt de kleur van uw extra weergegeven routes aanpassen door op het gekleurde vakje onder de routenaam te klikken en een andere kleur te selecteren

3. Klik hier om de route te verwijderen van de kaart.

4. Door hier te klikken kunt u de route gelijk toevoegen aan uw huidige route. U kunt de geselecteerde route op twee manieren toevoegen

1. Vooraan

2. Achteraan

5. Klik hier om nog een route toe te voegen.

U kunt de kleur van uw extra weergegeven routes aanpassen door op het gekleurde vakje onder de routenaam te klikken en een andere kleur te selecteren

In dit voorbeeld kies ik blauw als alternatieve kleur voor de route