1. Open een bestaande route via uw profiel of creëer een nieuwe route

2. Selecteer aan de linkerzijde van uw scherm het 'Routes' tabblad

3. Click vervolgens op 'toevoegen'

4. Er zal vervolgens een lijst verschijnen van de routes die binnen uw profiel staan. U kunt dus alleen routes vergelijken wanneer deze op uw profiel staan.

5. Selecteer een route die u wilt vergelijken met uw huidige route

6. De tweede route zal nu zichtbaar worden op uw eerste route. Let op: u kunt meer dan 2 routes tegelijkertijd weergeven indien u dit wenst!

7. U kunt de kleur van uw extra weergegeven routes aanpassen door op het gekleurde vakje onder de routenaam te klikken en een andere kleur te selecteren

8. In dit voorbeeld kies ik blauw als alternatieve kleur voor de route

9. Het resultaat (blauw!).