Bent u bezig met het uitstippelen van de perfecte (motor)trip in binnen- en buitenland? Dan helpen wij u graag bij het zoeken naar de beste hotelovernachting voor uw route. Dankzij onze partnership met Booking.com kunt u tijdens het maken van uw route op MyRoute-app binnen korte tijd het perfecte hotel vinden voor uw trip.

1. Open een route op MyRoute-app. In dit voorbeeld zullen wij opzoek gaan naar een hotelverblijf in de buurt van onze eindbestemming (Leiden).

2. Klik op het routepunt waarbij u in de buurt een overnachting wenst. Hierdoor verschijnt er op uw routepunt een pop-up venster met meerdere opties

3. Selecteer het volgende icoon om hotels in de omgeving te zoeken:

4. Het onderstaande pop-up venster zal nu verschijnen. Door in dit venster uw wensen aan te geven wordt er automatisch voor u selectie gemaakt van de beste hotels in de buurt van uw routepunt via Booking.com

4.1 Aankomstdatum en vertrekdatum

Hier kunt u aangeven voor wanneer en hoe lang u een overnachting wenst te booken

4.2 Minimale hotelbeoordeling:

Hier kunt u  aangeven welke hotelbeoordeling u minimaal wenst voor uw overnachting (1 tot 5 sterren).

4.3 Hotels sorteren op:

Hier kunt u extra specifieke wensen aangeven voor uw overnachting (laagste prijs, populariteit, etc)

5. Klik op 'Hotels zoeken' om een geschikt aantal overnachtingsplaatsen weer te geven voor uw route

6. U kunt vervolgens via Booking.com direct een overnachting booken!