POI staat voor Points Of Interest. Dit zijn op uw kaart nuttige locaties zoals: tankstations, hotels, restaurants etc.  Via de kaart van MyRoute-app kunt u gemakkelijk POI's zoeken op uw kaart op basis van ons machtige POI database. POI's kunnen worden toegevoegd aan ieder kaarttype (Google, TomTom en HERE).

*Enkele opmerkingen:

• POI's worden pas geladen als je de kaart niet beweegt.
  • Hoe meer je bent ingezoomd, hoe sneller de POI's laden.
  • Je moet een minimale zoom hebben voordat de POI's überhaupt geladen worden.

1. Selecteer POI's aan de linkerkant

2. Tabblad om uw POI's te beheren

3. Tabblad om nieuwe POI's te zoeken

*Let op: wanneer u voldoende bent ingezoomd heeft de map enkele seconden nodig om de POI's in te laden. Wanneer u twijfeld of u voldoende ingezoomd bent om POI's te zien, controleer dit dan door te kijken of u het groene schermpje met 'selecteer POI's' ziet staan onder POI's zoeken.

Wanneer u een POI zoekt en heeft gevonden kunt u deze toevoegen. Klik hiervoor op de POI

1. Voeg POI toe.

2. Zoom in op de locatie van de POI

1.1 Geef een naam voor de POI.

1.2 Geef aan of het punt als routepunt moet worden toegevoegd.

1.3 Geef aan of het punt als POI moet worden toegevoegd.

1.4 Sla de keuze op.

Uw POI (samen met iedere POI die u toegevoegd zal links van uw route in de categorie 'POI's beheren' terug te vinden zijn.  U kunt ten alle tijden POI's verwijderen door in POI's beheren links van een POI op het zwarte kruisje te klikken wanneer u met uw muis over de POI beweegt.

In dit menu vindt u nog een knop, de "Toevoegen" knop. Wanneer u hierop klikt kunt u daarna overal op de kaart klikken om daar uw eigen unieke POI toe te voegen. Na het klikken kunt u dit punt ook nog een naam geven. Indien u zich toch bedenkt kunt u gewoon op "Annuleren" klikken.