POI staat voor Points Of Interest. Dit zijn op uw kaart nuttige locaties zoals: tankstations, hotels, restaurants etc.  Via de kaart van MyRoute-app kunt u gemakkelijk POI's zoeken op uw kaart op basis van ons machtige POI database. POI's kunnen worden toegevoegd aan ieder kaarttype (Google, TomTom en HERE).

*Enkele opmerkingen:

• POI's worden pas geladen als je de kaart niet beweegt.
  • Hoe meer je bent ingezoomd, hoe sneller de POI's laden.
  • Je moet een minimale zoom hebben voordat de POI's überhaupt geladen worden.

Stappen om POI's toevoegen aan uw route:

1. Open uw route en selecteer aan de linkerkant POI's zoeken. U krijgt het volgende overzicht te zien:

A= POI's zoeken

B= Kaart inzoomen om te laden. Dit houdt in dat POI's alleen zichtbaar kunnen zijn wanneer u voldoende bent ingezoomd op uw kaart. Wanneer u voldoende bent ingezoomd zal het embleem veranderen van blauw naar groen en de tekst 'selecteer POI's' verschijnt.

C = Het keuze menu voor POI categorieën. Selecteer hier welke type POI's u zichtbaar wil maken op uw kaart.

2. Selecteer het door u gewenste POI categorie en zoom uw kaart in om POI's zichtbaar te maken.

*Let op: wanneer u voldoende bent ingezoomd heeft de map enkele seconden nodig om de POI's in te laden. Wanneer u twijfeld of u voldoende ingezoomd bent om POI's te zien, controleer dit dan door te kijken of u het groene schermpje met 'selecteer POI's' ziet staan onder POI's zoeken.

3. Klik op een door u gewenste POI en selecteer 'Toevoegen'.

4. Het onderstaande scherm zal nu zichtbaar worden

Selecteer een naam voor uw POI, en klik vervolgens op het hokje van POI. Hierdoor wordt dit punt opgeslagen als een POI, waardoor uw navigatiesysteem deze ook als een POI kan herkennen.

Uw POI (samen met iedere POI die u toegevoegd zal links van uw route in de categorie 'POI's beheren' terug te vinden zijn.  U kunt ten alle tijden POI's verwijderen door in POI's beheren links van een POI op het zwarte kruis te klikken.