Met behulp van allerlei handige tools is het mogelijk gemakkelijk de leukste routes te maken. In deze handleiding leggen we uit hoe u gemakkelijk een kronkelige route maakt in de MRA Routeplanner! Deze optie is beschikbaar voor alle MRA Routeplanner Gold gebruikers. Ook lichten we toe hoe u deze kronkelige route vervolgens ook kunt gebruiken in de MRA Navigation app.

Een kronkelige route maken

U opent de route-bewerker in MRA Routeplanner om te starten.

• 1] Zet de kaartinstellingen op TomTom;
  • Maak een route met de routepunten die u erin wilt hebben;
  • 2] Klik vervolgens op 'toolkit' en klik nu op de optie 'kronkelige route'. Deze zet u op 'hoog'.
  • 3] Klik weer op 'toolkit' en verhoog het aantal routepunten van de route met de optie 'uitbreiden';
  • Controleer de nieuwe routepunten: staan alle routepunten nog op de weg, na afritten en kruisingen? Dan kunt u verder!

U heeft nu een mooie kronkelige route gemaakt!

De kronkelige route gebruiken in MRA Navigation

Routes die gepland zijn op een TomTom kaart, kunnen zorgen voor onverwachte problemen als u wilt navigeren met MRA Navigation of gebruikmaakt van een Garmin apparaat.

Na het uitvoeren van de stappen hiervoor doet u het volgende:

• Verander de kaartinstellingen (aangegeven bij optie 1) naar de HERE-kaart;
  • Controleer nogmaals alle routepunten; staan ze nog steeds allemaal netjes op de weg en na afslagen en kruispunten? Zijn er geen gekke bochten of omwegen ontstaan die u kunt verhelpen door een routepunt iets te verschuiven? Dan is de route klaar voor gebruik!
  • U kunt de kronkelige route controleren met de optie 'Routeberekening vergelijken'.

Kan ik een kronkelige route maken in de MRA Navigation app?

Momenteel is het nog niet mogelijk om een kronkelige route in de Navigatie app te maken. De ontwikkelaars doen hun uiterste best om dit zo snel mogelijk toe te voegen. Voor nu kunt u dus met een MRA Routeplanner Gold abonnement op bovenstaande manier een kronkelige route maken en ook gebruiken voor MRA Navigation. Zodra de route af is, ziet u deze ook verschijnen in uw routeoverzicht in MRA Navigation.