MyRoute-app is ook een uitstekend platform voor fietsers om hun routes in te maken. Daarom hebben wij de "OpenCycle" kaart toegevoegd om nog betere routes te kunnen maken voor op de fiets.

Maak hiervoor een nieuwe route aan.

1. Selecteer fietsen als "Mode".

1. Plaats uw muis over het icoontje om andere kaarten te kunnen selecteren.

1. Selecteer de "OpenCycle" kaart. Zoals u nu ziet verandert de kaart zodanig dat de fietspaden veel duidelijker zijn. Door goed in te zoomen kunt u de perfecte fietsroutes plannen!