In MyRoute-app kan je routepunten voorzien van verschillende kleuren en een beschrijving. Deze zullen ook bij het navigeren met MRA Navigation zichtbaar zijn tijdens het navigeren. Super handig dus als het belangrijk is om te stoppen bij een bepaald punt.

Kleur toevoegen

Er zijn verschillende kleuren te kiezen. De kleuren betekenen in de routeplanner en in MRA Navigation niets maar voor elke route maker kan het wel specifiek voor iets staan, zodat je makkelijk ziet bij welk routepunt je aankomt.

• Klik op een routepunt voor de route-opties;
  • Klik op het icoon met drie bolletjes voor 'Meer opties';
  • Klik vervolgens op het icoontje 'Routepuntkleur';
  • Er zijn verschillende kleuren voor de routepunten (op volgorde blauw, geel, groen, rood en roze) en door meerdere malen op het icoontje voor 'Routepuntkleur' te klikken krijgt het routepunt de volgende kleur.
  • Na vijf keer klikken op 'Routepunkleur' is het routepunt weer blauw.

Beschrijving toevoegen

Het is ook mogelijk om uitgebreidere informatie aan het routepunt toe te voegen. Zo kan je in een notitie iets zeggen over de locatie

• Klik op een routepunt voor de route-opties;
  • Klik op het icoon met drie bolletjes voor 'Meer opties';
  • Klik tot slot op het icoon 'Notitie';
  • Vervolgens krijg je een pop-up menu waarin je de notitie kunt typen.