Bij MyRoute-app bieden wij twee kern producten aan: Routeplanner en Navigation. Lees in dit korte overzicht wat mogelijk is met de verschillende abonnementen. 

Voor een uitgebreide lijst van alle mogelijkheden per abonnement verwijzen wij naar de feature-lijst


InhoudsopgaveMRA Routeplanner

Bij het Routeplanner abonnement zijn drie opties mogelijk:

  1. Basic
  2. Silver
  3. Gold


BASIC 

Als je een account aanmaakt bij MRA, ben je automatisch een Basic gebruiker. Dit is de gratis versie van de Routeplanner. Hiermee kun je gelimiteerd routes maken en opslaan op je account zonder toegang tot extra opties. Dit is en blijft gratis.

 

SILVER

Wil je graag géén limiet op het aantal opgeslagen routes en toch gebruik kunnen maken van wat leuke extra’s zoals Routes in de Buurt, Segmenten en Animate? Dan is het Routeplanner Silver abonnement echt iets voor jou! 

 

GOLD

Het Routeplanner Gold abonnement is het meest uitgebreide abonnement van de Routeplanner abonnementen. Hiermee krijg je toegang tot alle Silver functies en meer, zoals het gebruik van de TomTom en HERE kaart in de Routebewerker en alle Toolkit opties. Met alle extra opties is het mogelijk om je route volledig naar wens te kunnen maken. MRA Navigation Next

Met de MyRoute-app kan je ook navigeren. Hierdoor kan je jouw routes en tracks eenvoudig navigeren op je eigen telefoon/tablet. Om hier gebruik van te kunnen maken is het Navigation Next abonnement een vereiste. 


 


Type abonnementen

Voor zowel het Routeplanner (Silver/Gold) als Navigation Next abonnement hebben wij drie soorten abonnementen:

  1. Maandelijks: Betaal per maand een bedrag voor toegang tot het product. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.
  2. Jaarlijks: Betaal per jaar een bedrag voor toegang tot het product. Dit abonnement is jaarlijks opzegbaar. Echter na het eerste jaar is het abonnement per maand opzegbaar. 
  3. Lifetime: Betaal eenmalig om vervolgens onbeperkt toegang te krijgen tot het gekochte product. 

 

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een abonnement? Klik dan hier om direct naar onze Webshop te gaan!