MyRoute-app is een routeplanner met een sociaal aspect. MyRoute-app heeft verschillende aspecten ontwikkeld om het plannen, rijden en delen van routes zo leuk mogelijk te maken!

In dit korte overzicht lees je meer over de functionaliteiten en de bijbehorende abonnementen van MyRoute-app. 


Welke aspecten kent MyRoute-app?

MyRoute-app biedt, naast een uitgebreid sociaal platform, kort gezegd twee functionaliteiten aan:

  • Een online routeplanner;
  • Een navigatie app;

Dit zijn ook de twee aspecten waarvoor MyRoute-app twee verschillende abonnementen heeftontwikkeld. Voor de rest is het volledige sociale aspect van MyRoute-app gratis te gebruiken, in een handomdraai maak je een account aan waarmee iedereen aan de slag kan om leuke routes te maken! Zie ook de handleiding: Hoe kan ik mij registeren op MyRoute-app?


Wat is dan het verschil tussen de verschillende abonnementen?

Iedereen met een MyRoute-app account heeft automatisch een gratis MRA Routeplanner Basic account. Hiermee kan iedereen de basisfunctionaliteiten van de online routeplanner en alle sociale aspecten van MyRoute-app gebruiken. 


Hieronder leest u kort over de twee abonnementen en welke functionaliteiten daaronder vallen. De abonnementen staan ook op onze producten pagina uitgebreid beschreven! De abonnementen zijn per maand of per jaar af te sluiten. 


MRA Routeplanner Gold 

Met MRA Routeplanner Gold heeft u toegang tot verschillende uitgebreide toepassingen bij het routes maken. Denk hierbij aan de kaarten, toolkit opties en verschillende kaartlagen. Het verschil tussen MRA Routeplanner Basic en MRA Routeplanner Gold is ook in beeld gebracht in dit filmpje.


MRA Navigation

Voor het gebruiken van de navigatie app van MyRoute-app is een abonnement nodig, namelijk MRA Navigation. Wat betekent dan...

Er zijn een aantal begrippen, naast de hiervoor toegelichte namen van abonnementen, die we graag ophelderen:

  • MyRoute-app Web: Hiermee duiden we de online omgeving aan waarbinnen gebruikers toegang hebben tot het Routelab, hun profiel, de RouteXpert Bibliotheek en alle andere sociale aspecten van MyRoute-app. Dit heet zo omdat het heel praktisch gezien op een website is. 
  • MyRoute-app Mobile: Dit is onze applicatie voor op de telefoon. Deze is te gebruiken met zowel MRA Routeplanner Basic als MRA Routeplanner Gold. In deze app kunt u bijvoorbeeld tracklogs maken. Met de app kunt u ook onder andere routes maken en de bibliotheek bekijken. Het is niet mogelijk om met deze app actieve navigatie te starten.


Overige vragen

  • Waarom heb ik met mijn MRA Routeplanner Gold geen toegang tot MRA Navigatie? Met het abonnement MRA Routeplanner Gold heeft u toegang tot alle toepassingen van de online routeplanner van MyRoute-app. Onze navigatie app is een andere functionaliteit waarvoor een apart abonnement nodig is.
  • Waarom zijn de abonnementen los en niet gewoon samen? Veel verschillende mensen hebben vele verschillende wensen. Daarom zorgen wij er graag voor dat iedereen zo specifiek mogelijk kan kiezen wat zij willen aanschaffen. Als je beide abonnementen wilt, krijg je wel een stapel-korting!