In deze handleiding leest u hoe u routebestanden kunt exporteren van MyRoute-app naar uw BMW Auto navigatiesysteem.

Let op! Op dit moment is BMW gestopt met het ondersteunen van BMW navigatie voor de auto. Het is daardoor niet meer mogelijk om routes over te zetten naar uw navigatiesysteem. Hier kunnen wij binnen MyRoute-app helaas niks aan doen. Voor sommige BMW autonavigatiesystemen lukt het importeren nog wel, maar dit verschilt per navigatiesysteem.

Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw dealer en wij zullen blijven zoeken naar een oplossing.

Onze excuses voor het ongemak

Vooraf geven we u graag de volgende tips mee:

• Maak routes die u gaat gebruiken op uw BMW Auto navigatiesysteem altijd op de HERE kaart in de MRA routeplanner;
  • Zie voor meer informatie over exporteren in het algemeen: Algemeen over exporteren (en opslaan als);
  • Zie onze andere handleidingen voor meer informatie over het installeren van en exporteren met de MyRoute-app connector;
  • Zie voor meer informatie over het maken, gebruiken en toevoegen van POI's onze handleiding POI's.
  • Voor specifieke video's over verschillende navigatiesystemen kunt u altijd ons Youtube kanaal bekijken.

Om een route in de BMW Auto te krijgen maakt u gebruik vaan een USB-stick. De stappen zijn als volgt:

1. Koppel de USB-stick aan uw computer;
  2. Maak op de USB-stick (via uw Verkenner/Finder) de volgende mappenstructuur aan:
    • BMWData/Nav (2 mappen totaal)
    • BMWData/Navigation/Routes (3 mappen totaal)
  3. Vervolgens opent u de routebewerker van MRA Routeplanner en opent de route die u wilt exporteren;
  4. Klik hier op 'exporteren' om de MyRoute-app Connector te gebruiken;
  5. Selecteer bij apparaat 'BMW Auto'. Wat op de bevestiging van het exporteren;
  6. Tot slot kunt u de USB-stick in uw BWM Auto plaatsen en de route via het mediasysteem van de auto importeren.

Onze tips over het importeren op de BMW Auto!

• Verbind de USB-stick in de juiste USB ingang van de auto;
  • Ga naar iDrive en ga naar het Navigatie Menu - MyTrips - Importeren vanaf USB;
  • Zie eventueel ook deze video van BMW over het verbinden van een BMW met de BMW Connected app.