In deze handleiding leest u hoe u routebestanden kunt exporteren van MyRoute-app naar uw Harley Davidson Boom Box. Deze zijn voor een groot deel vertaald uit de handleidingen van Harley Davidson zelf.

Let op! Er is een onderscheid tussen de modellen van vóór 2019 en apparaten uit het jaar 2019. Voor de nieuwste modellen heeft Harley Davidson nog geen handleidingen beschikbaar gesteld en dus kunnen wij deze ook niet met u delen.

Vooraf geven we u graag de volgende tips mee:

• Maak routes die u gaat gebruiken op uw Harley Davidson Boom Box altijd op de HERE kaart in de MRA routeplanner;
  • Zie voor meer informatie over exporteren en 'opslaan als' in het algemeen: Algemeen over exporteren (en opslaan als);
  • Zie voor meer informatie over het maken, gebruiken en toevoegen van POI's onze handleiding POI's.
  • Voor specifieke video's over verschillende navigatiesystemen kunt u altijd ons Youtube kanaal bekijken.

Exporteren naar HD Boom Box PRE 2019 (route)

Algemene informatie vooraf

• Een route die bestaat uit meer dan 49 routepunten zal in het HD Boom Box infotainment systeem waarschijnlijk vastlopen.
  • Als de HD Boom Box vastloopt, schakel de motor dan uit, wacht 10-20 seconde en start de motor dan opnieuw op.
  • De HD Boom Box reageert soms langzaam wanneer u op een knop klikt. Geef het systeem de tijd voordat u meerdere knoppen aanklikt.
  • Het HD Boom Box infotainment systeem bevat alleen Engels als beschikbare taal voor tekst en spraak.

Routes vanuit MyRoute-app op USB-stick zetten

1. Koppel een USB-stick aan uw computer;
  2. Open een route in de MyRoute-app routebewerker en klik op 'opslaan als'. Klink vervolgens op "Harley Davidson Boom Box pre 2019";
  3. Sla het bestand op op de USB stick in de hoofdmap.

Routes/Route-tracks importeren van USB naar HD Boom Box infotainment systeem

1. Start het HD Boom Box infotainment systeem op en wacht tot het hoofd menu verschijnt,
  2. Koppel de USB-stick aan uw Harly Davidson via de juiste USB-ingang;
  3. Klik op de 'Nav' knop in het hoofdmenu;
  4. Selecteer 'Menu' in de rechterbovenhoek;
  5. Klik op 'import';
  6. Selecteer uw USB-stick.
    Als deze niet verschijnt, controleer of de USB-stick correct is aangesloten of gebruik een andere USB-stick dat geformateerd is als FAT32.
  7. Selecteer de route die u wilt importeren.
    Let op! Een kopie van elk routebestand zal verschijnen met vooraan de toevoeging '._' in de naam. Negeer deze bestanden en selecteer deze niet
  8. Selecteer de 'Route-[titel]' om te navigeren met een route;
    Let op! Een route bevat alleen routepunten. Dit betekent dat de HD Boom Box een eigen route zal berekenen tussen deze routepunten volgens de route-instellingen van het apparaat.
  9. Selecteer de knop rechts van de route tussen de twee pijlen (zie afbeelding) om het importeren te starten. Mogelijk wordt u gevraagd om het importeren te bevestigen; klik op 'yes'.
  10. Wanneer dit voltooid is, klink u op 'back' en kunt u naar wens nog een route vanaf de USB-stick importeren.
  11. Als u klaar bent met importeren, drukt u meerdere malen op 'back' tot u weer in het hoofdmenu bent en kunt u de USB-stick loskoppelen.

Navigatie van geïmporteerde route/route-track starten

1. Klik op de 'Nav' knop in het hoofmenu;
  2. Klik vervolgens op de knop 'Where To';
  3. Klik op de knop 'more';
  4. Klik op de optie 'Trips' om een geïmporteerde route te navigeren;
  5. Selecteer de geïmporteerde route die u wilt rijden;
  6. Klik vervolgens op 'Start';
  7. Wacht tot de HD Boom Box gereed is met het laden van de route. Het laadproces wordt rechts in het scherm getoond;
  8. Klik tot slot op 'Go' om de navigatie te starten.

U kunt de navigatie-instellingen wijzigen door tijdens het navigeren te klikken op het 'lijst'-icoontje aan de rechterkant (zie onderstaande afbeelding). De volgende 'appearance' instellingen worden door Harley Davidson aangeraden: 3D map -  Heading Up - Auto Zoom: Normal.

Exporteren naar HD Boom Box 2019 (track)

Algemene informatie vooraf

• Een geïmporteerde route die langer is dan 500 kilometer kan enige tijd tijd nodig hebben om te berekenen.

Routes vanuit MyRoute-app op USB-stick zetten

1. Koppel een USB-stick aan uw computer;
  2. Open een route in de MyRoute-app routebewerker en klik op 'opslaan als'. Klink vervolgens op "Harley Davidson Boom Box pre 2019";
  3. Sla het bestand op op de USB stick in de hoofdmap.

Routes/Route-tracks importeren van USB naar HD Boom Box infotainment systeem

1. Start het HD Boom Box infotainment systeem op en wacht tot het hoofd menu verschijnt,
  2. Koppel de USB-stick aan uw Harly Davidson via de juiste USB-ingang;
  3. Klik op de 'Navigation' knop in het hoofdmenu (midden);
  4. Klik op het 'Search'-icoon in de linkerbovenhoek;
  5. Swipe het scherm naar links om de optie 'import' te tonen en klik hierop;
  6. Selecteer uw USB-stick.
    Als deze niet verschijnt, controleer of de USB-stick correct is aangesloten of gebruik een andere USB-stick dat geformateerd is als FAT32.
  7. Selecteer de route die u wilt importeren.
  8. Selecteer de 'Route-[titel]' om te navigeren met een route;
    Let op! Een route bevat alleen routepunten. Dit betekent dat de HD Boom Box een eigen route zal berekenen tussen deze routepunten volgens de route-instellingen van het apparaat.
  9. Selecteer de knop rechts van de route tussen de twee pijlen (zie bovenstaande afbeelding) om het importeren te starten. Mogelijk wordt u gevraagd om het importeren te bevestigen; klik op 'yes'.
  10. Wanneer dit voltooid is, klink u op 'back' en kunt u naar wens nog een route vanaf de USB-stick importeren.
  11. Als u klaar bent met importeren, drukt u meerdere malen op 'back' tot u weer in het hoofdmenu bent en kunt u de USB-stick loskoppelen.

Navigatie van geïmporteerde route/route-track starten

1. Klik op de 'Navigation' knop in het hoofdmenu (midden);
  2. Klik op het 'Search'-icoon in de linkerbovenhoek;
  3. Swipe het scherm naar links om de optie 'Rides' te tonen en klik hierop;
  4.  Selecteer de geïmporteerde route die u wilt rijden;
  5. Klik vervolgens op 'Start Route';
  6. Wacht tot de HD Boom Box gereed is met het laden van de route. Het laadproces wordt rechts in het scherm getoond;
  7. Klik tot slot op 'Go' om de navigatie te starten.