In deze handleiding leest u hoe u de 3D kaart kunt gebruiken bij het bekijken van routes en tracks.

Naar de 3D kaart gaan

Om naar de 3D kaart te gaan en uw route of track in 3D te kunnen bekijken, klikt u op de 3D box aan de linkerkant van het scherm.

Als u daarop hebt geklikt, wordt de 3D kaart automatisch ingeladen. Dat ziet er dan als volgt uit.

Met uw muis of trackpad kunt u in- en uitzoomen.

Om terug te gaan naar de 2D versie van de kaart, klikt u op "Teruggaan naar 2D weergave" aan de linkerbovenkant van het scherm.