Om bij MyRoute-app in te kunnen loggen, dien je uiteraard eerst een account te hebben aangemaakt. Heb je dit nog niet gedaan? Registreer je dan snel en lees hier hoe je kunt inloggen.

Inhoudsopgave

Startscherm

Als je naar myrouteapp.com gaat, zie je rechtsboven de knop 'Inloggen'. Klik hier om naar het inlogscherm te gaan.

Het inlogscherm

1. Email: Vul hier je gekozen email adres in.
  2. Wachtwoord: Vul hier je gekozen wachtwoord in.
  3. Aangemeld blijven: Vink deze optie aan om aangemeld te blijven.
  4. Inloggen: Klik hier om in te loggen na het invullen van je email en wachtwoord. Je kan ook op Enter klikken om in te loggen.
  5. Single Sign On: Klik op het juiste icoontje als je voor de SSO optie hebt gekozen bij de registratie.
  6. Wachtwoord vergeten: Klik hier als je jouw wachtwoord bent vergeten.

Single Sign On

Bij MyRoute-app bieden wij ook de kans om in te loggen met een account bij een van de getoonde platforms. Dit kan je tijdens het registreren direct activeren of achteraf in 'Mijn account'.

LET OP! Als je voor deze optie kiest, vergeet dan niet op het inlogscherm op het juiste icoontje te klikken om in te loggen. Zelf je email adres invullen met een wachtwoord werkt niet bij SSO.

Als je achteraf toch liever geen gebruik meer wilt maken van de SSO optie, kan je dit ten alle tijden stoppen. Als je naar 'Mijn account' gaat, kan je een nieuw wachtwoord aanmaken om je account los te koppelen van het gekozen platform. Vergeet niet de wijziging op te slaan. LET OP! Je email blijft hetzelfde, dus controleer in 'Mijn account' welk emailadres hier staat.

Foutmeldingen

Als je de melding 'Inloggevens zijn onjuist' ziet, is er waarschijnlijk iets niet goed gegaan bij het invoeren van je gegevens. Haal daarom vooral je ingevulde email en wachtwoord weg en voer deze nogmaals in. LET OP! Als je meerdere accounts hebt, controleer of je het juiste wachtwoord bij het ingevulde emailadres invult.

Als je voor de SSO optie hebt gekozen, maar toch je email en wachtwoord zelf invult, krijg je ook een foutmelding te zien. Controleer dus eerst of je niet hebt gekozen voor de SSO optie.

LET OP! Als je hebt gekozen voor de SSO optie en toch op wachtwoord resetten klikt, krijg je bij het invullen van je email adres een foutmelding ('Er is geen bekende gebruiker met dit e-mailadres').

Wachtwoord vergeten

Als je de melding blijft krijgen dat je inloggegevens niet kloppen, klik vooral op 'Wachtwoord vergeten?'. Vervolgens kan je hier jouw email adres invullen om een mail te ontvangen voor het resetten van je wachtwoord. Controleer ook altijd je Spam-folder of de mail niet per ongeluk hierin terecht komt.

Mocht je geen mail ontvangen, schroom niet om een ticket aan te maken bij onze klantenservice!