'Mijn account' is een plek waar je jouw persoonlijke gegevens kunt inzien en beheren. Je regelt hier dus voornamelijk praktische zaken met betrekking tot je account.

Inhoudsopgave

'Mijn Account' openen

Klik op jouw profielfoto rechtsboven. Hiermee open je een uitvouw menu met een aantal handige links. Bovenaan staat 'Mijn account'.

Gegevens

1. Schermnaam: Hier kun je jouw schermnaam zien en aanpassen. Deze naam is zichtbaar op je profiel.
  2. E-mailadres: Hier kun je jouw e-mailadres zien en aanpassen. Dit e-mailadres is gekoppeld aan jouw MRA-account, dus alle informatie loopt ook via dit adres.
  3. Wachtwoord: Vul voor de wijziging eerst het oude wachtwoord in en daarna het nieuwe wachtwoord. Voer vervolgens ter controle nogmaals het nieuwe wachtwoord in.
  4. Forum gebruiksnaam: Geef jezelf een forumnaam of pas deze hier aan.
  5. Notificaties: Geef hier aan welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.
  6. SSO configureren: Liever inloggen met je sociale media? Kies hier het juiste platform en log voortaan standaard met dit account in. In Hoe kan ik inloggen? vind je meer informatie over SSO.
  7. Locatie: Kies hier wat je locatie is. Je tijdzone staat automatisch op de gekozen locatie, maar kan ook handmatig gewijzigd worden.
  8. Taal: Pas hier de taal aan.
  9. Eenheid: Kies hier welke eenheid je wilt gebruiken: metrisch, imperiaal GB of imperiaal US.
  10. Standaard privacy-instelling: Standaard worden al jouw routes en tracks opgeslagen zoals hier gekozen is. Je kunt kiezen uit privé, vrienden of openbaar.
  11. Standaard transportmodus: Standaard worden je routes gemaakt in deze modus. Je kunt kiezen uit auto, fiets, te voet, motor, camper, vrachtwagen of elektrische auto.
  12. Afmetingen: Voor campers, vrachtwagens een elektrische auto's kun je extra gegevens invoeren. LET OP! Deze modus moet eerst worden geselecteerd alvorens je de juiste gegevens kunt invoeren van dit voertuig.
  13. Wijzigingen opslaan: Vergeet niet hier te klikken als je iets hebt gewijzigd.
  14. Verberg profiel: Wil je liever niet dat andere jouw profiel kunnen zien, vink deze optie dan aan.
  15. Verborgen tips: Is de website nog niet helemaal duidelijk? Klik hier om de korte rondleidingen in de website nogmaals te zien.

Abonnement informatie

Zie hier direct welke abonnementen jij bezit. Zo kun je vanuit hier gemakkelijk naar de shop om je abonnementen te wijzigen. Zie Hoe kan ik een abonnement aanschaffen en/of aanpassen? voor meer informatie over het kopen en wijzigen van abonnementen.

In 'Mijn Account' kun je ook belangrijke informatie terug vinden met betrekking tot je facturen.

LET OP! Als je voor 5 juli 2021 een abonnement bij MyRoute-app hebt gekocht of nog via de oude MRA Navigation app, zul je hier geen informatie vinden over jouw factureringsgegevens.

1. Factureringsgegevens: Zie hier een overzicht van jouw factureringsgegevens.
  2. Factureringsgegevens wijzigen: Klik hier om je nieuwe betaalgegevens in te voeren.
  3. Laatste factuur: Hier staan je laatste betalingen en kun je de factuur daarvan downloaden.
  4. Volgende factuur: Weet wat je kan verwachten en kijk hier om te zien wat en wanneer je volgende factuur is.

Heb je een BTW-factuur nodig in verband met een zakelijke aankoop? Geen probleem! Neem contact op met de Support en het zal handmatig voor je in orde gemaakt worden.

Geef in dit bericht vooral alvast de volgende gegevens door:

• Adres
  • Bedrijfsnaam
  • BTW-nummer

Account verwijderen

Ondanks dat wij het uiteraard jammer vinden, kan je ook ten alle tijden je account bij ons verwijderen. Hiervoor scroll je helemaal naar beneden in 'Mijn account' en klik je op de knop 'Verwijder je account'.

LET OP! Als je jouw account bij ons verwijdert, is dit definitief. Je verliest dus per direct al jouw verzamelde gegevens zoals routes en tracks. Verwijder dus enkel je account als je hier zeker van bent.