Het MRA Community Forum is een plek waar alle gebruikers terecht kunnen met vragen en problemen. Ook kun je hier terecht om te discussiëren met andere gebruikers en nieuwe features voor te stellen.

Kortom, het forum is er voor alles omtrent MRA.

Inhoudsopgave

Forum openen

Open het forum door vanaf het Routelab op Forum te klikken.

Forum

1. Categorieën: Zie hier de lijst met alle categorieën op het forum.
  2. Awards: Awards zijn beloningen die aan de community worden uitgedeeld voor positieve en constructieve bijdragen.
  3. Ongelezen: Zie hier een lijst met ongelezen berichten die je hebt ontvangen.
  4. Recent: Graag de laatste discussies willen zien? Zie hier waar recentelijk nog is gereageerd.
  5. Tags: Tags kunnen aan forumberichten worden toegevoegd. Zie hier de meest gebruikte tags en kun je ook op basis van deze tags zoeken op het forum.
  6. Populair: Zie in lijstvorm welke berichten op het moment het populairst zijn op het forum. Dit is gebasseerd op basis van de hoeveelheid reacties een bericht heeft en hoe vaak het bekeken is.
  7. Gebruikers: Zie hier alle forumgebruikers en hun status. Je kan hier ook een gebruiker zoeken door middel van filters of de zoekbalk.
  8. Groepen: Zie hier verschillende groepen van forum-gebruikers.
  9. Zoeken: Zoek hier binnen het gehele forum.
  10. Notificaties: Hier kun je al jouw nieuwe notificaties zien.
  11. Chats: Liever persoonlijk contact met een andere forum-gebruiker? Start een chat met deze persoon en check hier of je nog nieuwe chats hebt.
  12. Profiel: Pas hier je status op het forum aan, pas je profiel aan of verander de instellingen. LET OP! Je profiel is zichtbaar voor andere gebruikers.

Taal

Het forum is voor al onze gebruikers over de hele wereld. Om deze reden is over het algemeen Engels de voertaal. Heb je moeite met het Engels? Geen probleem! In de meeste gevallen reageren andere gebruikers ook op jouw bericht, ongeacht of het in het Engels is of niet.

Het Self Service Forum is een categorie met sub-fora waarin alle talen die wij op het moment ondersteunen zijn ondergebracht. Zo is het mogelijk om in jouw eigen taal vragen en problemen te delen met andere gebruikers. LET OP! Wegens het internationale karaker is het wel mogelijk dat de Engelse berichten beter worden bezocht en dus sneller meer informatie kan opleveren.

Onze moderators houden het forum in de gaten om te helpen waar nodig, maar ook om ongewenst gedrag tegen te gaan. Discussie is leuk, maar houd het netjes!

Bericht aanmaken

Controleer voordat je een bericht plaatst op het forum of een andere gebruiker niet dezelfde vraag al heeft gesteld of het probleem al is vermeld. Zoek daarom eenvoudig via de de zoekbalk op vergelijkbare trefwoorden. Hiermee voorkomen we samen dat het forum vol met dubbele en daarmee onnodige berichten staat.

Kom je jouw vraag/probleem niet tegen? Ga dan naar de juiste categorie en maak een nieuwe topic aan binnen deze categorie.