Het kan soms voorkomen dat je twijfelt over welk abonnement je bezit. Lees in deze handleiding hoe je altijd kunt checken welk abonnement je hebt.

Wil je specifiek weten hoe je een abonnement kan kopen, aanpassen of opzeggen, lees dan Hoe kan ik een abonnement aanschaffen en/of aanpassen?

Inhoudsopgave

Website

Als je bent ingelogd op de website, kun je naar mijn account gaan. Weet je niet wat dat is of hoe je 'Mijn account' kunt openen, lees dan eerst Handleiding 'Mijn Account'.

Scroll in 'Mijn account' iets naar beneden om je lopende abonnementen te zien. Deze gebruiker is dus in het bezit van het Routeplanner Gold Lifetime abonnement.

Als je een een maand of jaar abonnement hebt gekocht in de huidige webshop (na juli 2021), zie je hier ook jouw factureringsgegevens. Zo kan je snel en eenvoudig je vorige factuur inzien maar ook wat en wanneer de aanstaande factuur is. Zijn je betaalgegevens veranderd? Pas deze hier zelf aan, zodat de volgende betaling zeker zal slagen.

App

In de app is het mogelijk om snel te zien welk abonnement je hebt. Hiervoor hoef je enkel naar het scherm met de instellingen te gaan. Weet je niet hoe dit moet, lees dan eerst App - Basis om te zien hoe je dit scherm kunt bereiken.

1. Hier kun je zien dat deze gebruiker in het bezit is van zowel het Routeplanner Gold abonnement als het Navigation abonnement. Zie je hier géén Gold maar Basic staan, dan slaat dit enkel op het Routeplanner abonnement. Je kan dus Basic en Navigation zijn.
  2. Wil je meer informatie over je actieve abonnement? Klik dan hier om 'Mijn account' te openen in een in-app browser. Je ziet dan dezelfde informatie als op de website zoals het hierboven is uitgelegd.

Abonnementen

Je kan ook direct in de abonnement-webshop je abonnementen inzien en beheren. Hiervoor is het wel belangrijk dat je ingelogd bent.

In dit voorbeeld heeft de gebruiker een maandelijks Navigation Next abonnement. Dit is duidelijk zichtbaar door de gele kleur van de knop en de tekst 'reeds gekocht'.

Vanuit de webshop kan je zelf het maand abonnement om zetten in een jaarlijks of Lifetime abonnement. Ook zie je op de afbeelding hoe je het abonnement zelf kan opzeggen en per wanneer het ingaat.

Heb je een actief abonnement en zie je géén opzeg knop? Het kan een van onderstaande opties zijn:

• Je hebt een Lifetime abonnement.
  • Je hebt gebruik gemaakt van een speciale actie. Dit abonnement loopt uit zichzelf af.
  • Je hebt een abonnement dat nog is gekocht met het oude betaalsysteem of via de app. Deze abonnementen lopen uit zichzelf af.

Bij twijfel over je abonnementen, neem gerust contact op met de support. Zij kunnen alles voor je controleren en verder helpen bij vragen en problemen!