Als het goed is heb je al een account aangemaakt op onze website/mobiele app, nu kun je dus inloggen met bijbehorende gegevens om gebruik te maken van MyRouteApp.

Allereerst dien je op het knopje “Inloggen” te klikken, vervolgens krijg je een scherm te zien waar je je e-mailadres en bijbehorende wachtwoord in moet vullen.

1. Klik rechtsboven op inloggen.

2. Vul je e-mailadres en wachtwoord in, klik vervolgens op de button "INLOGGEN".

3. Krijg je dit scherm te zien? Oeps, waarschijnlijk is er iets misgegaan bij het invoeren van je e-mail adres en/of wachtwoord. Probeer het opnieuw.

4. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten.

5. Vul je gebruikersnaam (email adres) in, vink het vakje 'ik ben geen robot' aan, klik vervolgens op OK, je ontvangt je wachtwoord vervolgens via de mail.