Om gebruik te maken van MyRoute-app heb je een account nodig.

Er zijn twee verschillende account types: Basic en Gold.

Basic is altijd gratis, met een Gold account geniet je van vele extra's.

Bekijk "Meer info" voor alle verschillen tussen de twee types en maak uw keuze.

Nadat je een account hebt aangemaakt ontvang je direct een e-mail met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord.

1. Ga naar www.myrouteapp.com en klik op aan de slag.

2. Vul hier je gegevens in, vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden.

3. Vervolgens krijg je dit scherm te zien.

4. Wil je direct een goldmember worden?

Kies dan voor deze optie, selecteer hier je betaalmethode:

5. Vervolgens krijg je dit scherm te zien.

6. Open je mailbox en klik op "AAN DE SLAG", of ga naar www.myrouteapp.com

7. Klik rechtsboven op de website op de de button "INLOGGEN".

1. Vul uw gebruikersnaam in, staat in de email;
  2. Vul uw wachtwoord in, staat in de email;
  3. Klik op inloggen.

8. Lees de welkomst boodschap en experimenteren maar!