Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten op de MyRouteApp dien je een abbonement af te sluiten bij ons, dit kost momenteel € 24,50 voor het eerste jaar of als je een doorlopende machting afsluit betaal je nooit meer dan € 24,50 per jaar.  Om gold member te worden kun je onderstaande stappen volgen, je krijgt uiteindelijk een scherm te zien waar je je betaalmethode kunt kiezen, zoals; PayPal, iDeal of MasterCard.

1. Als je bent ingelogd met je account, klik dan op upgrade.

PS: als je nog geen account hebt, ga dan naar www.myrouteapp.com, klik op de button "AAN DE SLAG" en volg de procedure zoals omschreven bij: "Hoe kan ik mij registeren op MyRoute-app?"

2. Kies voor 'Doorlopende machtiging', of voor één jaar MyRoute-app GOLD door het desbetreffende vakje aan te vinken.

3. Kies welke betaalmethode je wilt gebruiken en rond de betaling af, afhankelijk welke betaalmethode je hebt gekozen, wordt je door gelinkt naar een pagina van MultiSafepay of PayPal.