Op de pagina Activiteiten zie je alle 'Voltooide Activiteiten' die met de app voltooid en openbaar zijn gezet, deze zijn voor iedereen te zien. Dit betreft tracklogs, routes en reisverhalen.

1. Log in op MyRoute-app en klik in de bovenste balk op ‘Activiteiten’.

2. In de balk bovenin kunt u onderscheid maken over welke activiteiten u precies wenst te zien. ‘Tracklogs, Routes of Reisverhalen’.

3. Verder kunt u aangeven of u alle activiteiten wenst te zien, of alleen die van uw vrienden.

Ook kunt u de activiteiten afstemmen op ‘rijden, lopen of fietsen’.

En tot slot kunt u de locatie van de activiteiten bepalen.

Als u bijvoorbeeld alleen de activiteiten in uw buurt wenst te zien dan kunt u dat hier aangeven.

4. Je kan reageren op de activiteiten van een ander.

• Je kunt je eigen reactie altijd verwijderen;

• En je kunt op je eigen activiteit, de reacties van anderen verwijderen

5. Wanneer je afbeeldingen hebt toegevoegd aan je activiteiten ziet het er als volgt uit:

• 1. Je ziet de momenten en reacties.

• 2. Je kunt zien hoeveel waarderingen een activiteit heeft. Mocht je nou een leuke activiteit tegenkomen vergeet hem dan niet te ‘waarderen’ door op het duimpje te klikken!

6. Wanneer je op een afbeelding klikt van een activiteit dan wordt deze groter gemaakt.

• 1. Vorige afbeelding

• 2. Volgende afbeelding

• 3. Informatie over de afbeelding

• 4. Sluiten afbeelding

.

7. Klik op het kaartje van de afbeelding om de activiteit in een grote kaart te tonen, het routeoverzicht.

• Je kan in het ‘routeoverzicht’ de momenten zien waar ze opgenomen zijn met MyRoute-app voor mobiel, de momenten zie je in de vorm van blauwe icoontjes met de afbeelding van een fotocamera; In de afbeelding aangegeven met een 1.

• Klik je op zo'n blauw icoontje, zie je eerst alle foto's van dat moment, klik je op de foto. dan wordt de foto uitvergroot getoond.

1.Foto momenten van deze activiteit.
2. Een foto moment met meerdere foto’s.
3. Een foto.

Wanneer we klikken op nummer 3 in afbeelding 1, wordt de foto uitvergroot.

8. Betreft het je 'eigen voltooide track', dan kun je achteraf op je PC of tablet foto's en tekst toevoegen aan een moment.

• Je eigen voltooide tracks staan bij Profiel > Tijdlijn;

• Klik op de afbeelding, de trackviewer met jouw track wordt geopend;

• Links zie je je statistieken;

• Klik op een moment om het moment te openen;

• Je kan de 'titel' en 'beschrijving' bewerken en foto's toevoegen aan het moment;

• Klik voor een foto toevoegen op het blauwe icoontje met de witte pijl naar boven in het moment;

• Klik in het volgende scherm op "Bestand kiezen";

• Je verkenner wordt geopend, dubbel klik op de foto die je wilt uploaden naar het moment;

• Áls je de naam van het foto ziet, klik dan op de blauwe button 'Uploaden';

• De foto is toegevoegd aan het moment!

9. Vind je de voltooide track van een ander interessant, dan kun je de track 'gebruiken als route', de route wordt automatisch opgeslagen in je Profiel > Routes.

• Klik eerst op de afbeelding van de track en klik dan rechtsboven op + Gebruik als route;

• Er verschijnt een venster, de naam is al ingevuld, je kunt de naam verwijderen en je eigen naam in het veld typen, klik vervolgens op 'Gebruiken';

• MyRoute-app zet automatisch een aantal routepunten op de blauwe lijn van de track;

• Controleer de routepunten door ze helemaal in te zoomen, pas aan waar nodig, de route kun je nu rechtstreeks exporteren naar je GPS of later terugzien via je Profiel > Routes;

• Voor meer informatie over exporteren zie 'Handleiding menu item Exporteren'.

10. Een dan is er nog de mogelijkheid om de track te delen buiten MyRoute-app
  • Klik, rechtsboven op "Delen";
  • Kies voor Facebook, Twitter of delen via e-mail;
  • Je kan er nog tekst aan toevoegen;
  • Klik op "Op Facebook plaatsen";

Zo ziet het eruit op Facebook.

En zo ziet het eruit als mensen op de link klikken en niet bij MyRoute-app zijn ingelogd, mensen kunnen heel eenvoudig een account aanmaken en je track zien en gebruiken.

Zo ziet je tweet eruit als je een track deelt via Twitter.

En als laatste het delen via email.

7. Een instructieclip over het menu item "Activiteiten"