Je kan in MyRoute-app routes in bijna alle bestandsformaten uploaden.

Daarvoor ga je eerst naar "Routelab" en daarna naar "Uploaden".

3. Handleiding 'routebestand uploaden'.png

1. Klik je op "uploaden", dan:

• 1. Kun je kiezen of de route voor iedereen, voor je vrienden of alleen voor jezelf beschikbaar is;
  • 2. Kun je aangeven of de route is bestemd om te ‘rijden, wandelen of fietsen’.
  • 3. Kun je kiezen of je een route, een route-track of een Tracklog wilt uploaden;
  • Word het aantal routepunten automatisch beperkt tot 200, anders wordt het platform te traag;
  • 4. Ondersteunde bestandsformaten zijn: GPX, ITN, TRF, TPF, KML, KMZ of TAR.GZ.
  • 5. Klik hier om een bestand te kiezen wat je kunt uploaden.

2. Klik je op bestand kiezen dan wordt je verkenner geopend en kun je een routebestand zoeken.

• Vervolgens dubbelklik je op het bestand, of je kiest voor "Openen";
  • In het nieuwe venster zie je de bestandsnaam.

1. Hier kan je de bestandnaam wijzigen.

2. Klik hierop om de route te importeren.

3. Na het klikken op de button "Importeren" wordt de route geopend in de routebewerker én de route is automatisch opgeslagen in je routearchief (Profiel > Routes).

• PS: Kijk voor meer informatie m.b.t. de routebewerker naar "Handleiding menu item Start een nieuwe route"