Je kan in MyRoute-app routes in bijna alle bestandsformaten uploaden.

Daarvoor ga je eerst naar "Routelab" en daarna naar "Routebestand uploaden".

1. Klik je op "Routebestand uploaden", dan:

• Kun je een naam kiezen, of het vak leeg laten, de bestandsnaam wordt dan automatisch overgenomen;
  • Kun je kiezen of de route voor iedereen, voor je vrienden of alleen voor jezelf beschikbaar is;
  • Word het aantal routepunten automatisch beperkt tot 200, anders wordt het platform te traag;
  • Ondersteunde bestandsformaten zijn: GPX, ITN, TRF, TPF, KML, KMZ, OV2 of TAR.GZ..

2. Klik je op bestand kiezen dan wordt je verkenner geopend en kun je een routebestand zoeken.

• Vervolgens dubbelklik je op het bestand, of je kiest voor "Openen";
  • In het nieuwe venster zie je de bestandsnaam.

3. Na het klikken op de button "Importeren" wordt de route geopend in de routebewerker én de route is automatisch opgeslagen in je routearchief (Profiel > Route).

• PS: Kijk voor meer informatie m.b.t. de routebewerker naar "Handleiding menu item Start een nieuwe route"