Je kan in MyRoute-app gpx tracks uploaden.

Daarvoor ga je eerst naar "Routelab" en daarna naar "Trackbestand uploaden".

1. Klik je op "Trackbestand uploaden", dan:

• Kun je een naam kiezen, of het vak leeg laten, de bestandsnaam wordt dan automatisch overgenomen;
  • Kun je kiezen of de track voor iedereen, voor je vrienden of alleen voor jezelf beschikbaar is;
  • Word het aantal trackpunten automatisch beperkt tot 30.000, anders wordt het platform te traag;
  • Ondersteunde bestandsformaten zijn: GPX, KML, KMZ.

2. Klik je op bestand kiezen dan wordt je verkenner geopend en kun je een trackbestand zoeken.

• Vervolgens dubbelklik je op het bestand, of je kiest voor "Openen";
  • In het nieuwe venster zie je de bestandsnaam.

3. Na het klikken op de button "Importeren" wordt de track geopend in de trackviewer én de track is automatisch opgeslagen in je trackarchief (Profiel > Tracks).

• PS: Kijk voor meer informatie m.b.t. de trackviewer naar "Handleiding menu item Activiteiten"

4. Je kan in een track altijd zelf een moment (Foto + Tekst) aanmaken, klik daarvoor op de kaart waar je een moment wilt plaatsen.

• Vul de naam van het moment in;
  • Klik op accepteren;
  • Er verschijnt een moment;
  • Je kan het moment voorzien van foto's en tekst;
  • Je kan een foto uitvergroten.