Je kan in MyRoute-app gpx tracks uploaden.
Daarvoor ga je eerst naar "Routelab" en daarna naar "uploaden".

1. Klik je op "uploaden", dan op “tracklog”:

• 1. Kun je kiezen of de route voor iedereen, voor je vrienden of alleen voor jezelf
    beschikbaar is;
  • 2. Kun je aangeven of de route is bestemd om te ‘rijden, wandelen of fietsen'.
  • 3. Kun je kiezen of je een route, een route-track of een Tracklog wilt uploaden;
  • 4. Word het aantal routemarkeringen automatisch beperkt tot maximaal 30.000 om het
    uploaden niet te traag te maken.
  • 5. Klik hier om een bestand te kiezen wat je kunt uploaden.

2. Klik je op bestand kiezen dan wordt je verkenner geopend en kun je een tracklog zoeken.

• Vervolgens dubbelklik je op het bestand, of je kiest voor "Openen";
  • In het nieuwe venster zie je de bestandsnaam.

3. Na het klikken op de button "Importeren" wordt de track geopend in de trackviewer én de track is automatisch opgeslagen in je trackarchief (Profiel > Tracks).

• PS: Kijk voor meer informatie m.b.t. de trackviewer naar "Handleiding menu item Activiteiten"

4. Je kan in een track altijd zelf een moment (Foto + Tekst) aanmaken, klik daarvoor op de kaart waar je een moment wilt plaatsen.

• Vul de naam van het moment in;
  • Klik op accepteren;
  • Er verschijnt een moment;
  • Je kan het moment voorzien van foto's en tekst;
  • Je kan een foto uitvergroten.

1. Klik hier om de naam van het moment te veranderen.

2. Klik hier om het moment te verwijderen.

3. Klik hier om een beschrijving van het moment toe te voegen.

4. klik hier om een foto in je computer te selecteren.

5. Dit is het icoontje van het moment in je route/tracklog

Wanneer je klikt op nummer 4. om de foto te selecteren zal je de verkenner te zien krijgen.

Hier moet je de gewenste foto aanklikken.

Zodra je dat gedaan hebt zal je de naam van de route te zien krijgen op nummer 1.

Klik op “uploaden” om het moment te uploaden.

En zoals je kan zien, is het moment succesvol in de tracklog toegevoegd!