Je profiel kun je vinden, hoe kan het ook anders, door in het menu op 'Profiel' te klikken. Als MyRoute-app gebruikers links in het zoekveld jouw naam in typen, dan komen ze als eerste op jouw profiel terecht. Je profiel is je visitekaartje, daarom erg leuk om het goed in te richten. Gaandeweg zal er steeds meer toegevoegd kunnen worden. Het bovenste blok geeft informatie over jezelf en je voertuig. Het middelste blok geeft een overzicht van je opgenomen tracklogs met MyRoute-app voor mobiel en het onderste blok laat je laatste momenten zien inclusief foto's en beschrijving.

1. Profiel vinden van anderen:

• Dat kan heel simpel door:

1. Klik op het vergrootglas

2. Type een naam in de zoekbalk

3. Klik op de gewenste persoon

4. Voeg als vriend toe

Desbetreffende Desbetreffende ontvangt je vriendschapsverzoek links in de lijst met vrienden en kan het verzoek goedkeuren of afwijzen.

2. Eigen profiel aanpassen (Over mij en Over mijn voertuig):
  • 1. Klik op 'bewerk profiel'.

1. Wijzig je profielfoto.

2. Wijzig de foto van jouw voertuig.

3. Geef een beschrijving over jezelf.

4. Geef een beschrijving over jouw voertuig.

5. Bekijk overige opties voor jouw account.

6. Sla alle wijzigingen op.

3. Getrackt met de mobiele app:

• Hier staan alleen je eigen voltooide tracklogs met MyRoute-app voor mobiel en gepubliceerde routes in een kaart;
  • Jijzelf, maar ook bezoekers van je 'Profiel' kunnen tracklogs & routes zien, momenten zien, openen en 'gebruiken als route', zie daarvoor 'Handleiding Activiteiten'.

1. Klik op een icoontje om deze route of tracklog te openen.

1. Bekijk de volledige tracklog of route.

2. Sluit deze tracklog of route.

Bibliotheek insluiten

• Gold gebruikers kunnen hun persoonlijke bibliotheek insluiten op een andere pagina

1. Klik op "Insluiten".

1. Kopieer de getoonde code naar jouw eigen website.

2. Sluit het venster.

4. Momenten (onderaan):

1. Klik op een moment links

2. Laad meer momenten

3. Geklikte foto wordt hier uitvergroot getoond

4. Naam van de bijbehorende tracklog