Je profiel kun je vinden, hoe kan het ook anders, door in het menu op 'Profiel' te klikken. Als MyRoute-app gebruikers links in het zoekveld jouw naam in typen, dan komen ze als eerste op jouw profiel terecht. Je profiel is je visitekaartje, daarom erg leuk om het goed in te richten. Gaandeweg zal er steeds meer toegevoegd kunnen worden. Het bovenste blok geeft informatie over jezelf en je voertuig. Het middelste blok geeft een overzicht van je opgenomen tracks met MyRoute-app voor mobiel en het onderste blok laat je laatste momenten zien inclusief foto's en beschrijving.

1. Profiel vinden van anderen:

• Dat kan heel simpel door links in de zoekbalk een naam in te vullen en dan op enter te klikken;
  • Je kan direct rechtsboven een vriendschapsverzoek indien door op '+ Vriend toevoegen' te klikken, desbetreffende ontvangt je vriendschapsverzoek links in de lijst met vrienden en kan het verzoek goedkeuren of afwijzen.

2. Eigen profiel aanpassen (Over mij en Over mijn voertuig):
  • Ga naar 'mijn account' rechtsboven;
  • Klik op 'Wijzigen' om je profiel foto's aan te passen;
  • Voeg tekst toe aan 'Mijn biografie' en 'Mijn voertuigbiografie';
  • Klik daarna op 'Wijzigingen opslaan'.

3. Getrackt met de mobiele app:

• Hier staan alleen je eigen voltooide tracks met MyRoute-app voor mobiel in een kaart;
  • Jijzelf, maar ook bezoekers van je 'Profiel' kunnen tracks zien, momenten zien, openen en 'gebruiken als route', zie daarvoor 'Handleiding Activiteiten'.

4. Momenten (onderaan):
  • Dit wordt automatisch gegenereerd;
  • Klik op een foto links om hem rechts uitvergroot te tonen;
  • Klik onder foto's op 'Meer laden' om de vorige momenten te tonen.