• Je 'Tijdlijn' is te vinden door eerst op 'Profiel' en dan op 'Tijdlijn' te klikken;
  • Hier zie je bovenaan een tijdbalk en daaronder je eigen voltooide tracks in dezelfde lay-out als in het 'Activiteitenoverzicht';
  • Bezoekers zien hier ook de voltooide tracks die je op openbaar hebt gezet;
  • Wat je allemaal met 'voltooide tracks' kan doen kun je terugvinden in 'Handleiding Activiteiten'.

2. Tijdbalk:
  • In de 'Tijdbalk' kun je naar 'vorige' en 'volgende' maand.

3. Je ziet aan de icoontjes onder de maand of er die maand tracks zijn voltooid met de MyRoute-app voor mobiel:
  • Klik op het icoontje onder de datums voor de voltooide track;
  • Alleen desbetreffende track wordt onder getoond;
  • Wat je allemaal met 'voltooide tracks' kan doen kun je terugvinden in 'Handleiding Activiteiten'.