• Je komt bij je 'Routes' door eerst op je 'Profiel' te klikken en dan op 'Routes';
  • Hier worden al je routes automatisch opgeslagen, zowel zelf gemaakt, geupload als 'overgenomen' via MyRoute-app voor mobiel;
  • Tijdens het schrijven we bezig om een 'Routearchief' te bouwen, dan kun je al je routes netjes onderbrengen in mappen en sub-mappen.

1. Je kan via deze lijst je Routes een andere naam geven

• Klik op de icoontje van het pennetje;
  • Vul een andere naam in;
  • Je kan de privacy van de route direct ook aanpassen (Openbaar, Vrienden en Privé;
  • Klik op 'Bijwerken'.

2. Het is ook mogelijk om een route te kopiëren:
  • Klik op het 'kopie icoontje';
  • Geef de route eventueel een andere naam, bijvoorbeeld 'naam van de route kopie 1';
  • Klik op op 'Accepteren' om de route te kopiëren;
  • Handig als je een bestaande route wilt bewerken, de oorspronkelijke route blijft behouden en de kopie gebruik je om aan te passen.

3. Natuurlijk kun je routes verwijderen en kun je de routes sorteren op alfabet:
  • Om een route te verwijderen klik je op het 'kruisje' rechts van de lijst;
  • Om te sorteren op alfabetische volgorde klik je op 'Naam';
  • We zijn bezig met het maken van een routearchief zodat je je routes kan onderbrengen in mappen en submappen.