Nieuw onderwerp beginnen
Gepland

Snelplannermodus

In de routelab, zou ik wel een snelplanner modes willen hebben. Als  nu een routepunt wordt toegevoegd, word er een voorstel voornaam gedaan waarna er OK geklikt moet worden.

In de snelplanner mode wordt er met een standaard naam voor de routepunt gewerkt bv. RP001 en bij de volgende route punt automatisch doorgenummerd. Bij het klikken wordt het routepunt meteen aangemaakt, zonder nog een keer op OK te hoeven te klikken, wat weer een aantal handelingen bespaard.

Of uit gaan van het bovenstaand principe, maar dan zonder automatisch doornummering en meteen het standaard voorgestelde naam accepteren, zonder verder op OK te hoeven klikken.


In beide gevallen kan altijd achteraf de routepunt naam worden aangepast.4 personen vinden dit idee leuk.

Beetje dezelfde vraag als in vorig topic (zie hier).

Maar ik vind dit eveneens een goed idee!!

Goed idee, gaan we voor zorgen, maar geef ons wel een beetje de tijd, we hebben het een beetje druk :)

Dit is een geautomatiseerd bericht. Reeds zijn aantekeningen gemaakt van de berichten in deze conversatie. De topic wordt gesloten om te voorkomen dat er mensen reacties plaatsen die niet relevant zijn aan het oorspronkelijke onderwerp.
Indien u het noodzakelijk acht dat het onderwerp opnieuw wordt aangekaart, maak dan alstublieft een nieuw topic aan. Gelieve uw bericht compleet te maken met een duidelijke beschrijving zodat ons team er spoedig mee aan de slag kan.