1. Voor het exporteren van routes naar de TopmTom Rider 40/400 is het noodzakelijk om op "Importeer routes" te drukken in de TomTom Rider, nadat deze is aangesloten middels USB. Zo niet, zal de computer het apparaat niet herkennen en gaat het overzetten van de route via de Connector dus ook niet."
  2. Gebruik voor navigatie altijd het bestand met 'Track' in de naam. Dan is de route het mees nauwkeurig,