Met de MyRoute-app Connector tool kunt u routes exporteren naar uw BMW Auto. Hiervoor moet u gebruikmaken van een export naar een USB-stick. Echter bestaat de mogelijkheid dat u de volgende foutmelding ontvangt tijdens het exporteren:

De volgende stappen zorgen voor een succesvolle export van uw route naar uw BMW Auto:

1. Verbindt uw USB-stick met uw Computer

2. Maak een folder aan op uw USB-stick genaamd "BMWData" in de hoofdmap van uw USB stick

3. Probeer daarna opnieuw te exporteren middels de MyRoute-app Connector naar de map "BMWData"